Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme varastoon tekijöitä, joilla on jalat maassa ja palava halu tehdä töitä. Kerää, pakkaa tai pura siis itsellesi työpaikka logistiikka-alalta! Työllistämme vuoden loppuun mennessä yli 100 henkilöä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin.

Työllistämme loppuvuoden aikana yli 100 henkilöä erilaisiin logistiikka-alan työtehtäviin kuten keräilyyn, pakkailuun, vastaanottoon, kontinpurkuun, lähettämöön ja hyllytystöihin. Pystymme tarjoamaan eripituisia työsuhteita sekä kokoaikaista että osa-aikaista työtä hakijan toivomusten mukaisesti. Työtehtävät vaihtelevat yleensä hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan, mutta perehdytys uusiin tehtäviin järjestetään joka tapauksessa aina huolellisesti.

Hakijoilta emme siis vaadi mitään tiettyä aiempaa taustaa, mutta halua ja motivaatiota logistiikka-alan tehtäviä kohtaan pitää löytyä. Tehtävät vaativat myös reipasta asennetta, työtä pelkäämätöntä luonnetta sekä kykyä tehdä myös fyysistä ja liikkuvaa työtä. Useimmat varastotehtävät edellyttävän tämän lisäksi myös 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomenkielen osaamista. Muutoin, asenne ratkaisee!

Loppuvuoden aikana työllistämme paljon henkilöitä erilaisiin sesonkitarpeisiin sekä pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Toivomme kuitenkin että pystyt sitoutumaan vähintään vuoden loppuun asti, sillä sitä lyhyempiä keikkoja on tarjolla vain harvakseltaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat saada töitä logistiikan parista, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työllistämme joka päivä henkilöitä erilaisiin työtehtäviin.

Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Helsinki Tuusula Kerava Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa Helsinki Tuusula Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Vantaa Helsinki Tuusula Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa