Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme varastoon tekijöitä, joilla on jalat maassa ja palava halu tehdä töitä. Kerää, pakkaa tai pura siis itsellesi työpaikka logistiikka-alalta! Työllistämme vuoden loppuun mennessä yli 100 henkilöä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin.Työllistämme loppuvuoden aikana yli 100 henkilöä erilaisiin logistiikka-alan työtehtäviin kuten keräilyyn, pakkailuun, vastaanottoon, kontinpurkuun, lähettämöön ja hyllytystöihin. Pystymme tarjoamaan eripituisia työsuhteita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus