Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta Linux-palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä Oracle ja MySQL tietokannoista? Etsimme nyt asiakkaallemme Linux/tietokanta-asiantuntijaa kansainväliseen yritysympäristöön.Työskentelet yksikössä, joka vastaa sovellus-, tietoliikenne- ja palvelinylläpidon tuesta ja valvonnasta varmistaen asiakasjärjestelmien korkean saatavuuden. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden työ- ja muutospyyntöjen sekä häiriöilmoitusten vastaanottaminen ja ratkaisujen toteuttaminen. Roolissasi painottuvat etenkin Linux-palvelinkäyttöjärjestelmien (Red Hat) sekä tietokantoihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Sipoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linux/tietokanta-asiantuntija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus