Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta Linux-palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä Oracle ja MySQL tietokannoista? Etsimme nyt asiakkaallemme Linux/tietokanta-asiantuntijaa kansainväliseen yritysympäristöön.Työskentelet yksikössä, joka vastaa sovellus-, tietoliikenne- ja palvelinylläpidon tuesta ja valvonnasta varmistaen asiakasjärjestelmien korkean saatavuuden. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden työ- ja muutospyyntöjen sekä häiriöilmoitusten vastaanottaminen ja ratkaisujen toteuttaminen. Roolissasi painottuvat etenkin Linux-palvelinkäyttöjärjestelmien (Red Hat) sekä tietokantoihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Sipoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto määräaikainen Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linux/tietokanta-asiantuntija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa