Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme liikenteenohjaajia, Helsingissä sijaitsevalle isolle työmaalle pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Haussa on kymmenen reipasta ja sosiaalista suomenkielentaitoista liikenteenohjaaja erinäisiin liikenteenohjaustehtäviin. Liikenteenohjaustehtävät vaihtelevat raskasliikenteenohjauksesta ihmisten opastamiseen joten edellytämme hakijoilta kykyä toimia molemmissa tehtävässä. Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 pakollisia. ( Voimme myös auttaa korttien suorittamisessa jos kortteja ei vielä löydy). Ajokortti pakollinen. Jos olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Helsinki Liikenteen ohjaus ja järjestely Sipoo Liikenteen ohjaus ja järjestely Vantaa Liikenteen ohjaus ja järjestely Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo Liikenteen ohjaus ja järjestely musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenteenohjaaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 279 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Logistiikan toimihenkilöt

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus