Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Jelppille Lead Designeria suunnittelutiimimme. Tuotekehitystapamme on suunnitteluvetoinen ja suunnittelumme pohjautuu loppukäyttäjiemme haasteisiin ja asiakkaidemme tarpeisiin. Lead designerina olet vastuussa erityisesti konseptisuunnittelusta yhdessä tuoteomistajan kanssa sekä interaktio- ja käyttöliittymäsuunnittelusta yhteistyössä visuaalisen suunnittelijan kanssa. Tittelistä huolimatta tämä ei ole managerpositio, vaan pääosan työajastasi olet konkreettisesti mukana ja toteuttamassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sipoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vantaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Espoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sipoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vantaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Espoo graafinen ala Helsinki graafinen ala Sipoo graafinen ala Vantaa graafinen ala Espoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu graafinen ala Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lead Designer, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa