Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla rautaa käsivarsissa ja valmis valloittamaan lavavuoria? Työskentely viileässä tuntuu sinulle samalta kuin kiipeäisit Mount Everestille?Haen ahkeria ja tunnollisia varastotyöntekijöitä Vantaalla lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan varastoon. Työtä tehdään takki päällä viileässä ympäristössä elintarvikkeiden parissa ja työtehtävät koostuvat pääosin kuljetuslaatikoiden lavoittamisesta, lajittelusta sekä lavojen kuljetuksesta. Saattaa myös olla, että myös muita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lavaamotyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 310 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus