Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Karkkilaan laserleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Voit olla joko rautainen ammattilainen tai metallialan perustutkinnon suorittanut tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että henkilö pystyy tekemään itsenäisesti käytettävät ohjelmat ja asetukset laserkoneelle. Arvostamme myös joustavuutta, oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja halua sitoutua työhön.Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä metallialan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Loppi kulttuurialan tehtävät Lohja kulttuurialan tehtävät Tammela kulttuurialan tehtävät Karkkila kulttuurialan tehtävät Vihti musiikki- ja viihdealan tehtävät Loppi musiikki- ja viihdealan tehtävät Lohja musiikki- ja viihdealan tehtävät Tammela musiikki- ja viihdealan tehtävät Karkkila musiikki- ja viihdealan tehtävät Vihti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lohja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tammela tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karkkila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vihti kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi Lohja Tammela Karkkila Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laserleikkaaja Karkkilaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 211 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa