Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Karkkilaan laserleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Voit olla joko rautainen ammattilainen tai metallialan perustutkinnon suorittanut tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme, että henkilö pystyy tekemään itsenäisesti käytettävät ohjelmat ja asetukset laserkoneelle. Arvostamme myös joustavuutta, oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja halua sitoutua työhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä metallialan rautaiseksi ammattilaiseksi asiakkaamme palveluksessa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen on noin puolen vuoden jälkeen.

Haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille
  • metallialan koulutus
Eduksi luettavat asiat
  • ohjelmointikokemus
Työnantaja: Barona Sijainti: Karkkila Hakemukset: https://o2.barona.fi/laserleikkaaja-karkkilaan-580614060a7b54087735f6ff Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karkkila

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laserleikkaaja Karkkilaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karkkila , osoitteessa Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa