Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ja oma-aloitteista lähitukihenkilöä IT-asennusprojektiin Varkauden seudulle.Toimenkuva käsittää työasema-asennuksia ja teknistä ongelmanratkontaa sekä käyttäjätukea. Tarvitset järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa lähitukiympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö.Työ sopii esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakkaiden parissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Leppävirta tekninen tuki ja ylläpito Heinävesi tekninen tuki ja ylläpito Joroinen tekninen tuki ja ylläpito Varkaus tekninen tuki ja ylläpito Rantasalmi tekninen tuki ja ylläpito Savonlinna tekninen tuki Leppävirta tekninen tuki Heinävesi tekninen tuki Joroinen tekninen tuki Varkaus tekninen tuki Rantasalmi tekninen tuki Savonlinna tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki Leppävirta Heinävesi Joroinen Varkaus Rantasalmi Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähitukihenkilö IT-asennusprojektiin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 186 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus