Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Oletko aikaansaava ja innokas IT-alan ammattilainen? Motivoidutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakkaiden palvelemisesta? Etsitkö mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Forssaan autollista lähitukihenkilöä työskentelemän monipuolisten tehtävien parissa moniasiakkuusympäristössä. Kyseessä on kestoltaan 6kk:n määräaikainen Barona IT Oy:n kautta oleva työsuhde, joka sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastus sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä, jossa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, kun sinulla on oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti. Tartut innolla uusiin haasteisiin ja olet halukas oppimaan uutta.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Koska työ on liikkuvaa, edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävään edellytämme:
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
  • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme:
  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi
  • asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla, joten haethan tehtävään heti!

Työnantaja: Barona Sijainti: Forssa Hakemukset: https://o2.barona.fi/lahitukihenkilo-57fcf5f00a7b5408773359c7 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Forssa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähitukihenkilö, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 251 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa