Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko aikaansaava ja innokas IT-alan ammattilainen? Motivoidutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakkaiden palvelemisesta? Etsitkö mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa?Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Forssaan autollista lähitukihenkilöä työskentelemän monipuolisten tehtävien parissa moniasiakkuusympäristössä. Kyseessä on kestoltaan 6kk:n määräaikainen Barona IT Oy:n kautta oleva työsuhde, joka sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Tehtävänkuvaan kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Forssa tekninen tuki ja ylläpito Tammela tekninen tuki ja ylläpito Humppila tekninen tuki ja ylläpito Urjala tekninen tuki ja ylläpito Jokioinen tekninen tuki Forssa tekninen tuki Tammela tekninen tuki Humppila tekninen tuki Urjala tekninen tuki Jokioinen määräaikainen Forssa määräaikainen Tammela määräaikainen Humppila määräaikainen Urjala määräaikainen Jokioinen tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähitukihenkilö, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus