Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaisiko sinua valoisat ja viihtyisät työtilat huippumoderneilla laitteilla? Haluaisitko olla osa tehokasta ja hymyilevää tiimiä, jolla on kyky ja vastuu varmistaa koko asiakkaan hoitopolku saman katon alla? Tässä on juuri etsimäsi työpaikka:Haemme lähihoitajaa huippumodernille yksityiselle sairaalalle.Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva yksikkö tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet näyttää kykysi ja kehittää ammattitaitoasi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo hoitajat Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 211 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa