Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammattitaitoinen laatoittaja samantien vakituiseen työsuhteeseen.-Haen ammattitaitoista laatoittajaa vakituiseen työsuhteeseen vakavaraiselle ja arvostetulle saneerausalan asiakasyrityksellemme.-Kilpailukykyinen palkkaus ja mukava työilmapiiri takaavat töissä viihtymisen.-Koeajan jälkeen ammattitaitoinen laatoittaja siirretään suoraan asiakasyrityksemme omille kirjoille jos on osoittanut ammattitaitonsa ja luotettavuutensa töissä. Jos koet olevasi etsimäni ammattilainen niin ota pikaisesti yhteyttä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatoittaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus