Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Adven Oy:lle kylmälaitoskäyttäjää Sipooseen. Vahvistat nykyistä Sipoon käyttöorganisaatiota pitkällä ja monipuolisella kylmäalan kokemuksellasi. Olet toiminut kylmälaitosten käytön tai huollon tehtävissä vähintään 5-10 vuotta, tulet toimeen asiakasympäristössä, itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti mielenkiintoisen laitoskokonaisuuden käyttöön.Sinulle avautuu mahdollisuus opetella lämpölaitosten käyttö- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmälaitoskäyttäjä Adven Oy:lle Sipooseen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 308 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus