Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.Työnkuvaan kuuluu sähkö-/automaatio- kunnossapitoinsinöörinä toimiminen PK3 alueella, vastaten linjan työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta Asennus, huolto ja puhtaanapito Heinävesi Asennus, huolto ja puhtaanapito Joroinen Asennus, huolto ja puhtaanapito Varkaus Asennus, huolto ja puhtaanapito Rantasalmi Asennus, huolto ja puhtaanapito Savonlinna Asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta Heinävesi Joroinen Varkaus Rantasalmi Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus