Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.

Työnkuvaan kuuluu sähkö-/automaatio- kunnossapitoinsinöörinä toimiminen PK3 alueella, vastaten linjan työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä kunnossapitopäällikön kanssa. Lisäksi työhön sisältyvät koneautomaation (logiikat) asiantuntijatehtävät Stora Enson Varkauden tehtailla.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme sähkövoimatekniikan/automaationtekniikan insinöörin tutkintoa sekä 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hallitset Siemens logiikat, sähkökäytöt (yksittäiskäytöt ja linjakäytöt) ja MS Office-ohjelmat. Profibus-väylätekniikka pituusleikkuri, hylsysaha, pakkaamo, koneautomaatio sekä SAP R/3 ovat sinulle tuttuja. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen osaamista.

Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja suunnitelmallinen tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Työnantaja: Barona Sijainti: Varkaus Hakemukset: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=005881&lang=fi#.V_I__2uE8HU.link Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varkaus

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa