Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Tehtäväkuvaus

Etsimme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Työnkuvaan kuuluu sellutehtaan ja voimalaitoksen automaatiokunnossapito, asennusvalvonta ja tuuraus muilla osastoilla. Lisäksi huolehdit yhteistyössä Efora Engineeringin kanssa alueen pienprojektien toteutuksesta.

Tarjoamme haastavan ympäristön merkittävän tuotantolaitoksen käynnissäpidossa sekä monenikäisen tehdaslaitteiston ylläpidossa. Tehtävässäsi vastaat töiden toteuttamisesta loppuasiakkaalle ja toimit töiden vastuullisena vetäjänä kattaen turvallisuusnäkökohdat ja resursoinnin. Avustat hankinnoissa ja vastaat myös alihankkijoiden työnsuorituksista.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme insinöörin tutkintoa tai ylempää teknistä tutkintoa automaatioalalta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta prosessilaitoksen/voimalaitoksen kunnossapidosta tai projektoinnista. Lisäksi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tunnet energiatekniikan ja/tai sellutehtaan prosessin ja hallitset erilaiset kenttälaitteet ja automaatiojärjestelmät. Lisäksi pumppaustekniikan hallinta katsotaan eduksi.

Arvostamme jämeryyttä, tunnollisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja taitoa tarkastella asioita objektiivisesti sekä kykyä perustella näkökulmia. Yhteistyötaidot ovat myös tärkeässä asemassa ja turvallisuusajattelu on välttämättömyys.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää englannin kielen osaamista sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän ja MS Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Hakio, puh. 040 5076 514

Työnantaja: Barona Sijainti: Oulu Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa