Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaisiko sinua ammattitaitosi syventäminen? Haluasitko lähteä tekemään tuttuja hommia uuteen ympäristöön? Etsin sinun kaltaisiasi, valmiiksi osaavia asentajia automatisoitujen tuotantolaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin Keravan suunnille. Haluan siis sinusta tekijän vakituiseen työsuhteeseen eräälle kansainväliselle asiakkaallemme.

Mikäli kokemuksesi ei kuitenkaan vielä ole aivan kirkkainta kärkeä, löydän sinulle kyllä oman osaamisesi perusteella kokemustasi vastaavaa työtä kunnossapidon parista. Kaikkia tehtäviä yhdistää kuitenkin se, että työsi on todella käytännönläheistä ja pääset toimimaan toiminnan keskipisteeseen. Olit sitten tuotantolaitteiden kunnossapidon tai asennusten parissa, opit varmasti työskentelemään hyvin kansainvälisessä ympäristössä, englantia tyydyttävästi puhuen.

Haluaisin, että sinulta löytyisi takataskusta ammatillinen tutkinto ja ehkä muutaman vuoden kokemus esimerkiksi asennusten, kunnossapidon tai huoltojen parista. Kokemus on kuitenkin valttia, joten tarkemmat vastuualueesi tarkentuvat osaamisesi perusteella. Asiantuntijantehtävissä mekaniikan ja/tai sähkön ja automaation syvempi ymmärtäminen ovat avainasioita. Täytyy kuitenkin muistaa, että tärkeintä on säilyttää oma aitous ja uteliaisuus, sillä arvostan hakijan halua kehittää omaa osaamistaan. Sinulta vaaditaan myös valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä, mutta sitä ei kannata säikähtää.

Annan sinulle tulevan työsi puolesta mahdollisuuden päästä mukaan käyttämään työssäsi huippumodernia teknologiaa, jonka perehdyttämisestä huolehtii jo valmiiksi hyvähenkinen työporukka. Tässä työssä sinun ei tarvitse pakertaa yksiksesi, sillä takaan sinulle ja sinun työllesi ammattitaitoisen työporukan tuen avuksesi. Perehdytyksen kautta sinun ei tarvitse pelätä uutta ympäristöä vaan sen avulla pääset jouhevasti kiinni työntekoon.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tarvittaessa saat lisätietoa minulta, Lassi Jyrinsalolta (0407628992). Olen parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Kerava Hakemukset: https://o2.barona.fi/kunnossapitoasentajia-monipuolisiin-tehtaviin-58073e2e0a7b540877365104 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentajia monipuolisiin tehtäviin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa