Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kunnossapitoasentajaa Efora Oy:lle Ouluun vakituiseen työsuhteeseen.Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.TehtäväkuvausEtsimme kunnossapitoasentajaa Efora Oy:lle Ouluun vakituiseen työsuhteeseen.Tehtävänkuvaan kuuluvat sellutehtaan kunnossapidon sähköasentajan tehtävät.TehtävävaatimuksetHakijoilta edellytämme tehtävään liittyvää vähintään ammattiopistotasoista koulutusta sekä 3-5 vuoden työkokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tyrnävä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Utajärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hailuoto sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ii sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kempele sähkö- ja automaatioalan tehtävät Liminka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lumijoki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Muhos sähkö- ja automaatioalan tehtävät Oulu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pudasjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tyrnävä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Utajärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hailuoto ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ii ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kempele ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Liminka ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lumijoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Muhos ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Oulu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pudasjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Tyrnävä Asennus, huolto ja puhtaanapito Utajärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hailuoto Asennus, huolto ja puhtaanapito Ii Asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele Asennus, huolto ja puhtaanapito Liminka Asennus, huolto ja puhtaanapito Lumijoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Muhos Asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu Asennus, huolto ja puhtaanapito Pudasjärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa