Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Vantaalle pienkonekorjaajaa/kokoonpanijaa pumppujen sekä vedenkäsittelylaitteiden huolto- ja kokoonpanotöihin. Työtehtävät sisältävät erilaisten pumppujen itsenäisiä huolto- ja korjaustöitä sekä uusien tuotteiden kokoonpanoa Vantaan tuotantotiloissa sekä ajoittain asentajien apuna kentällä.Toivomme hakijoilta:-ammatillista asentajan koulutusta (pienkonekorjaaja, hienomekaanikko, kone-/sähköasentaja yms.)-aikaisempaa työkokemusta koneiden huolto-/kokoonpanotöistä-asennuskuvien lukutaitoaTyö alkaa määräaikaisena, mutta hyvien otteiden myötä on mahdollista edetä vakituiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kerava koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 278 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus