Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kokenut mekaaninen asentaja kansainväliseen yritykseen!

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme kokenutta ja motivoitunutta asentajaa haastaviin mekaanisiin asennus- ja kunnossapitotehtäviin Keravalle. Laitekanta koostuu erilaisista tuotanto- ja tehdasautomaatiolaitteista. Asentajana osallistut em. laitteiden ennakkohuoltoihin ja vianhakuun sekä muihin tuotannon ylläpitämiseen liittyviin tehtäviin. Työtä tehdään 3-vuorossa.

Edellytämme hakijalta ammatillista koulutusta sekä vähintään parin vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapito-/huolto-/asennustehtävistä. Katsomme aiemman työkokemuksen automaatiolaitteiden parista eduksi. Lisäksi työ edellyttää ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä joukkueena. Tulet myös tarvittaessa toimeen englannin kielellä. Turvallinen työskentely ja ennakoivat turvallisuus toimenpiteet ovat osana jokapäiväistä työtäsi.

Tarjoamme vakituisen ja vakaan työpaikan kansainvälisessä ympäristössä, jossa ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja siihen kannustetaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin klo 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://o2.barona.fi/kokenut-mekaaninen-asentaja-57fceab70a7b540877335637 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokenut mekaaninen asentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 268 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa