Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme kokenutta mekaanista asentajaa kansainväliseen ympäristöön!

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme kokenutta ja motivoitunutta asentajaa haastaviin mekaanisiin asennus- ja kunnossapitotehtäviin Keravalle. Laitekanta koostuu erilaisista tuotanto- ja tehdasautomaatiolaitteista. Asentajana osallistut em. laitteiden ennakkohuoltoihin ja vianhakuun sekä muihin tuotannon ylläpitämiseen liittyviin tehtäviin. Työtä tehdään 3-vuorossa.

Edellytämme hakijalta ammatillista koulutusta sekä vähintään parin vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapito-/huolto-/asennustehtävistä. Katsomme aiemman työkokemuksen automaatiolaitteiden parista eduksi. Lisäksi työ edellyttää ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä joukkueena. Tulet myös tarvittaessa toimeen englannin kielellä. Turvallinen työskentely ja ennakoivat turvallisuus toimenpiteet ovat osana jokapäiväistä työtäsi.

Tarjoamme vakituisen ja vakaan työpaikan kansainvälisessä ympäristössä, jossa ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja siihen kannustetaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin klo 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Kerava Hakemukset: https://o2.barona.fi/kokenut-mekaaninen-asentaja-57fcec150a7b5408773356cb Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokenut mekaaninen asentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 251 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa