Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kokeneita asentajia vaativiin ja monipuolisiin kunnossapitotehtäviin.

Haemme menestyvälle ja kansainvälisesti tunnetulle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomeen muuttohalukkaita ja ammattitaitoisia asentajia asennus- ja kunnossapitotehtäviin. Taustasi voi olla esimerkiksi sähkö-, mekaniikka- tai automaatiopuolelta ja työllistyt kokemustasi vastaaviin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisesti tuotannon koneiden ja laitteiden monipuoliset kunnossapitotehtävät. Osallistut myös tarvittaessa erilaisiin teknisesti vaativiin asennuksiin ja käyttöönottoihin. Laitekanta koostuu muun muassa kuljetinradoista, lavahisseistä sekä automatisoidusta robotiikasta. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, joka toimii tukenasi tehtävässä. Huomaathan, että töitä tehdään 3-vuorossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto sekä vuosien työkokemus joko asennus-, huolto- tai kunnossapitotehtävistä. Olet yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon. Työskentely sujuu sinulta sujuvasti suomen kielellä ja tarvittaessa myös englanniksi. Töitä tehdään tarpeen vaatiessa korkeissa paikoissa, mutta aina työturvallisuus huomioiden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakaaseen teollisuuden yritykseen. Yritys tarjoaa erinomaiset koulutusmahdollisuudet niin Suomessa kuin halutessasi ulkomaillakin. Lisäksi kasvava ja koulutukseen panostava organisaatio mahdollistaa oman ammattiosaamisen jatkuvan syventämisen. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakkaamme kirjoille.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (040 762 8992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Lappeenranta Hakemukset: https://o2.barona.fi/kokeneita-asentajia-etela-suomeen-_sahko_mekaniikka_-57ee3cbbf2d11f59eba5c538 Ilmoitus jätetty: 01.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokeneita asentajia Etelä-Suomeen (sähkö/mekaniikka), on ilmoitettu Barona -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa