Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta puurunkoisen hallin runkotöistä sekä rakennustöistä perusmuurin päältä avainten luovutukseen asti? Olet etsimämme mies! Ole heti yhteydessä meihin!Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä Pirkanmaalle. Työmaat sijaitsevat Tampereen ympäristössä. Työtehtäviäsi ovat puurunkoisen hallin runkotyöt, vesikattotyöt sekä sisärakennustyöt.Edellytämme hakijalta: Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Vähintään kolmen vuoden kokemus kirvesmiehen tehtävistä Kykyä työskennellä itsenäisesti isoilla rakennustyömailla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pälkäne puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Ylöjärvi puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkyrö puu- ja metallialan tehtävät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Lempäälä puu- ja metallialan tehtävät Nokia puu- ja metallialan tehtävät Orivesi puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies runkoporukkaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 193 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus