Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kirjanpidon ammattilainen? Tarjolla kiinnostava tehtävä kasvavassa kansainvälistyvässä yrityksessä Ylikiimingissä. Haemme Kaskipuu Oy:lle kirjanpitäjää pysyvään työsuhteeseen yrityksen pääkonttorille Ylikiiminkiin.Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluvat konsernikirjanpito, konsernin kotimaisten yhtiöiden kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävät, tilinpäätökset, kausi- ja veroilmoitukset sekä muut ulkoisen laskennan ja taloushallinnon tehtävät.Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:• Riittävää, esimerkiksi viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.• ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Tyrnävä taloushallinto Utajärvi taloushallinto Hailuoto taloushallinto Ii taloushallinto Kempele taloushallinto Liminka taloushallinto Lumijoki taloushallinto Muhos taloushallinto Oulu taloushallinto Pudasjärvi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus