Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammattitaitoiselle kaivinkonekuskille vakituinen työpaikka vakavaraiselle ja isolle asiakasyrityksellemme. Haen ammattitaitoista kaivinkonekuskia toimimaan maanrakennustöissä asiakasyrityksemme PK-seudulla sijaitsevilla urakkakohteissa. Kuljettajalta edellytetään kokemusta pyörä, ja telakoneilla ajamisesta ammattitaidolla vaikeissakin paikoissa. Tarvittaessa täytyy pystyä hyppäämään kopista poiskin ja tarttua lapion varteen. Paikka täytetään heti ammattitaitoisen kuljettajan löydyttyä. Kilpailukykyinen palkkaus. Edellytykset työnsaannille Terveet elämäntavat Luotettava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkonekuski, on ilmoitettu Barona -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus