Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Millogille vahvistusta heidän järjestelmäsuunnittelutiimiinsä!Etsimme Millogin joukkoon järjestelmäsuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.Järjestelmäsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti monipuolisten viesti-, tietoliikenne- ja fyysisten turvajärjestelmien suunnittelu. Toimit samalla myös edellä mainittujen järjestelmien teknisenä asiantuntijana sidosryhmien suuntaan sekä osallistut erilaisiin varustelutöihin. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös dokumentoinnin tuottaminen.Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa esimerkiksi automaatioalan insinöörin tutkintoa. Aikaisempi työkokemus järjestelmäsuunnittelusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loppi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hyvinkää ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hausjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Janakkala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäsuunnittelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus