Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme Millogille vahvistusta heidän järjestelmäsuunnittelutiimiinsä!

Etsimme Millogin joukkoon järjestelmäsuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Järjestelmäsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti monipuolisten viesti-, tietoliikenne- ja fyysisten turvajärjestelmien suunnittelu. Toimit samalla myös edellä mainittujen järjestelmien teknisenä asiantuntijana sidosryhmien suuntaan sekä osallistut erilaisiin varustelutöihin. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös dokumentoinnin tuottaminen.

Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa esimerkiksi automaatioalan insinöörin tutkintoa. Aikaisempi työkokemus järjestelmäsuunnittelusta sekä järjestelmäkaapelointien, antennien sekä turvajärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme lisäksi hakijalta CADS planner -ohjelman hallitsemista sekä asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista työotetta.

Työsuhde on Baronan kautta ja tehtävä on kestoltaan kuusi kuukautta aikavälillä 1.1.-30.6.2017. Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan sitä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (puh. 0407628992) tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Riihimäki Hakemukset: https://o2.barona.fi/jarjestelmasuunnittelija-580623980a7b54087736061d Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Riihimäki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäsuunnittelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa