Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Millogille vahvistusta heidän järjestelmäsuunnittelutiimiinsä!Etsimme Millogin joukkoon järjestelmäsuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.Järjestelmäsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti monipuolisten viesti-, tietoliikenne- ja fyysisten turvajärjestelmien suunnittelu. Toimit samalla myös edellä mainittujen järjestelmien teknisenä asiantuntijana sidosryhmien suuntaan sekä osallistut erilaisiin varustelutöihin. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös dokumentoinnin tuottaminen.Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa esimerkiksi automaatioalan insinöörin tutkintoa. Aikaisempi työkokemus järjestelmäsuunnittelusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loppi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hyvinkää ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hausjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Janakkala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loppi Hyvinkää Hausjärvi Janakkala Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäsuunnittelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa