Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Finnposille teknistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan palvelinpuolen ylläpitotehtävistä sekä ottamaan vastuuta dokumentaation tuottamisesta palvelutuotannon ja tuotekehityksen tarpeisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jonka puitteissa saat itse vastuuta ja vapautta työsi suorittamiseen. Tehtävässä toimit teknisenä asiantuntijana, ja tehtäväkenttäsi sijoittuu tuotekehitystiimin ja yrityksen sisäisen service deskin väliin. Sinun ei tarvitse olla sisimmältäsi propellipää, sillä Finnposilla on vakiintuneet toimintatavat sekä järjestelmäympäristöt, joiden raamit ohjaavat tekemistäsi.

Työssäsi vastaat Finnposin omien järjestelmien sekä palvelinpuolen ylläpitotehtävistä. Palvelinympäristöt koostuvat virtualisoiduista Windows- (WindowsServer 2008R2 & 2012 & 2014) sekä Linux-palvelinratkaisuista (Ubuntu). Järjestelmien ylläpito pitää sisällään teknisiä ongelmanratkaisutilanteita ja tuen tarjoamista sekä yrityksen sisäisille käyttäjille että loppuasiakkaille. Katsomme eduksi mikäli sinulla löytyy aikaisempaa kokemusta tietokannoista sekä niiden ylläpitämisestä - tai olethan ainakin innokas hyppäämään SQL:n pyörteisiin. Myös aikaisempi kokemus taloushallinnon järjestelmistä auttaa ymmärtämään loppuasiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Olethan työtavoiltasi perusteellinen ja nautit selkeistä toimintatavoista. Toivomme myös, että olet tottunut jo aikaisemmissa työtehtävissäsi dokumentoimaan työtäsi, sillä arvostamme hyvin dokumentoituja toteutuksia ja ratkaisuja, joiden avulla voimme ylläpitää osaamistamme ja taata joustavan tiedonkulun työyhteisössämme. Etsimämme henkilö on myös tekijä isolla T:llä, sillä tarvitsemme sinua työskentelemään "kädet savessa" erilaisten ylläpito- sekä ongelmanratkontatehtävien pariin. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, joiden mukanaan tuoman kokemuksen myötä sinulla on rohkeutta tarttua teknisesti laajojenkin järjestelmäkokonaisuuksien hallintaan.

Omaathan asiakaspalveluhenkisen työskentelyotteen ja kyvyn pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Arvostamme erityisen paljon itseohjautuvaa työskentelytyyliä ja taitoa priorisoida omaa tehtäväkenttäänsä. Meille on tärkeintä, että olet innostunut työstäsi, ja että sinulla löytyy joustavuutta eri työtehtävien tekemiseen. Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja asiantuntevan työyhteisön. Tulet istumaan yhdessä service deskin kanssa, ja työssäsi teet eniten yhteistyötä tuotepäälliköiden, service deskin esimiehen sekä tuotekehityksen kanssa. Tulet työskentelemään Finnposin toimistolla Tampereella osoitteessa Lentokentänkatu 3. Töiden aloitusajankohdasta voimme yhdessä sopia - odotamme jo kuitenkin sinua!

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi heti, mutta viimeistään keskiviikkona 2.11.2016.

Barona IT:n konsultti Tomi Sivil vastaa tehtävää koskeviin tiedusteluihin toimistotyöaikoina sähköpostitse (tomi.sivil @barona.fi) sekä puhelimitse (0400 358878).

Työnantaja: Barona Sijainti: Tampere Hakemukset: https://o2.barona.fi/jarjestelmaasiantuntija-5805f9d10a7b54087735ceef Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 251 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa