Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me Barona IT:llä työllistämme jatkuvasti henkilöitä erilaisiin IT-tukihenkilön tehtäviin. Etsimmekin jatkuvasti asiakkaillemme lähitukihenkilöitä, teknisiä Service Desk -henkilöitä ja IT-asentajia. Ehkä juuri sinua odottavat uudet haasteet IT-tehtävien parissa?Tyypillisesti tehtäviin kuuluvat erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastus sekä koneiden sekä yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä ja olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-tukihenkilöitä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus