Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Banner Stora Enso Oyj / co Barona

Työpaikkakuvaus

Oletko oma-aloitteinen ja luotettava asiakaspalvelussa? Oletko tehokas tiedon hankkija ja taitava ongelmanratkaisija? Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan?

Me Barona IT:llä etsimme nyt kesätyöntekijöitä IT-tukitehtäviin työskentelemään asiakkaallemme, StoraEnsolle Kouvolan Inkeroisiin. Kyseessä on Service Desk -tehtävä, jossa tarjotaan monipuolista teknistätukea Stora Enson omalle henkilöstölle valtakunnallisesti etätyökaluja hyödyntäen.

Työtehtäviin kuuluvat Stora Enson sisäisten IT-palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja erilaisten tietoteknisten kokonaisuuksien omaksumiseen. Olethan innokas myös jakamaan tietoa sekä halukas työskentelemään yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa.

Työssä pääset hyödyntämään monipuolisesti aikaisempaa kokemusta tietokoneiden sekä IT-järjestelmien parissa. Meille on hyvin tärkeää, että toimit luontevasti ja laadukkaasti asiakkaiden kanssa, etkä hätkähdä haastavampiakaan ongelmatilanteita. Katsomme eduksi, mikäli tuotantoympäristöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Tulet toimimaan tiimissä, jossa teknistä tukea annetaan pääasiallisesti suomeksi, mutta tarvittaessa myös englanniksi. Arvostamme erittäin paljon myös ruotsin kielen taitoa, joten tuothan esiin mikäli pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös ruotsin kielellä.

Tehtävään edellytämme:
  • soveltuvia IT alan opintoja
  • vahvaa osaamista Windows 7 ja Windows10 -käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta) sekä vahvaa MS Office -tuotteiden osaamista (versiot 2010, 2013, 2016 ja O365)
  • harrastuneisuutta IT-alalta
  • positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • mahdollisuutta käyttää työkielinä sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Tarjoamme:
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla
  • loistavan tiimin työsi tueksi

Kesätyöt alkavat lähtökohtaisesti toukokuussa, mutta mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin. Kerrothan hakemuksesi yhteydessä toiveesi aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi suhteen. Lisääthän hakemuksesi yhteyteen myös cv:si.

Työnantaja: Stora Enso Oyj / co Barona Sijainti: Kouvola Työajat: määräaikainen Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 29.01.2017 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kouvola

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-TUKIHENKILÖITÄ KESÄTÖIHIN, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Stora Enso Oyj / co Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 225 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus