Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsingin toimistollemme Sinua: IT Development Coordinator

Tulet varmistamaan päivittäisen liiketoimintamme sujuvuuden yhdessä muun IT tiimin kanssa ja pääset työyhteisöön, jossa on käytössä markkinoiden parhaimmat työvälineet sekä tekniikat. Tehtävässä tulet vastaamaan Santanderin liiketoimintamäärittelyjen ja teknisten määrittelyjen yhdistämisestä, jotka liittyvät verkkopalveluihimme. Teet myös itse ohjelmistokehitystä pienkehitysmallilla. Kommunikoit päivittäin liiketoimintayksikköjen kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu pienohjelmistojen ja integraatioiden pienkehitys, korjaukset, määrittelyt sekä laadun varmistukset. Olet tärkeä osa vuoden 2017 painopistekehitystä integraatioalustan määrityksissä ja toteutuksessa. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on ohjelmointikokemusta (C# ja .NET) ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa.

Santanderilla pääset työskentelemään matalassa ja dynaamisessa organisaatiossa, jossa työntekijöitä arvostetaan. Tarjoamme mukavien työntekijöiden lisäksi kilpailukykyiset edut ja palkkauksen. Uusi viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä ympäristössä.

Työllistyt suoraan Santanderille. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT Lotta Lehmusvuori, lotta.lehmusvuori@barona.fi / 041 444 72 44.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten hae paikkaan välittömästi, kuitenkin viimeistään 31.10.2016.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/it-development-coordinator-5804c8f70a7b5408773557b9 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT Development Coordinator, on ilmoitettu Barona -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 290 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa