Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Adven Oy:lle ammattitaitoista lämpölaitoskäyttäjää huolto- ja käynnissäpitotehtäviin Riihimäelle. Työssäsi toimit Riihimäen ja Lopen lämpölaitosten vastuukäyttäjänä, vastaten itsenäisesti laitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöpäällikön osoittamien raporttien teko, vuotuisten viranomaisvelvoitteiden tarkistus sekä erilaisten dokumenttien päivitys. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Loppi isännöinti ja kiinteistöhoito Hyvinkää isännöinti ja kiinteistöhoito Hausjärvi isännöinti ja kiinteistöhoito Janakkala isännöinti ja kiinteistöhoito Riihimäki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Loppi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hyvinkää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hausjärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Janakkala kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Riihimäki isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari Adven Oy:lle Riihimäelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus