Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Adven Oy:lle ammattitaitoista lämpölaitoskäyttäjää huolto- ja käynnissäpitotehtäviin Riihimäelle. Työssäsi toimit Riihimäen ja Lopen lämpölaitosten vastuukäyttäjänä, vastaten itsenäisesti laitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöpäällikön osoittamien raporttien teko, vuotuisten viranomaisvelvoitteiden tarkistus sekä erilaisten dokumenttien päivitys.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon tehtävistä, mielellään S2-sähköpätevyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä hitsaus- ja asennustaitoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta se sisältää myös ajoittaista päivystystä ja hälytyskäyntejä muina vuorokauden aikoina.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa esim. sähkö-, instrumentti-, prosessi- tai kunnossapitoalalta. Erityiseksi eduksi katsomme energiatekniikan insinööritutkinnon, mutta ei ehdoton edellytys.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen paikan merkittävän energia-alan toimijan alaisuudessa kilpailukykyisellä palkalla. Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään itseäsi ammatillisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille
  • Kunnossapitoalan kokemus
  • hyvä fyysinen kunto
Eduksi luettavat asiat
  • S2-pätevyys
Työnantaja: Barona Sijainti: Riihimäki Hakemukset: https://o2.barona.fi/huoltomestari-adven-oy_lle-riihimaelle-57ff3f0d0a7b54087733e835 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Riihimäki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari Adven Oy:lle Riihimäelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa