Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Adven Oy:lle ammattitaitoista lämpölaitoskäyttäjää huolto- ja käynnissäpitotehtäviin Riihimäelle. Työssäsi toimit Riihimäen ja Lopen lämpölaitosten vastuukäyttäjänä, vastaten itsenäisesti laitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöpäällikön osoittamien raporttien teko, vuotuisten viranomaisvelvoitteiden tarkistus sekä erilaisten dokumenttien päivitys. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Loppi isännöinti ja kiinteistöhoito Hyvinkää isännöinti ja kiinteistöhoito Hausjärvi isännöinti ja kiinteistöhoito Janakkala isännöinti ja kiinteistöhoito Riihimäki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Loppi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hyvinkää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hausjärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Janakkala kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Riihimäki isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari Adven Oy:lle Riihimäelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 307 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus