Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Adven Oy:lle ammattitaitoista lämpölaitoskäyttäjää huolto- ja käynnissäpitotehtäviin Hankoon. Työssäsi toimit Hangon lämpölaitoksen vastuukäyttäjänä, vastaten itsenäisesti laitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöpäällikön osoittamien raporttien teko, vuotuisten viranomaisvelvoitteiden tarkistus sekä erilaisten dokumenttien päivitys. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon tehtävistä, mielellään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Raasepori isännöinti ja kiinteistöhoito Kemiönsaari isännöinti ja kiinteistöhoito Hanko kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Raasepori kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kemiönsaari kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hanko isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Raasepori Kemiönsaari Hanko .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari Adven Oy:lle Hankoon, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hanko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus