Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Adven Oy:lle ammattitaitoista lämpölaitoskäyttäjää huolto- ja käynnissäpitotehtäviin Hankoon. Työssäsi toimit Hangon lämpölaitoksen vastuukäyttäjänä, vastaten itsenäisesti laitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöpäällikön osoittamien raporttien teko, vuotuisten viranomaisvelvoitteiden tarkistus sekä erilaisten dokumenttien päivitys.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon tehtävistä, mielellään S2-sähköpätevyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä hitsaus- ja asennustaitoa ja kauhakuormaajan ajotaitoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta se sisältää myös ajoittaista päivystystä ja hälytyskäyntejä muina vuorokauden aikoina.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa esim. sähkö-, instrumentti-, prosessi- tai kunnossapitoalalta. Erityiseksi eduksi katsomme energiatekniikan insinööritutkinnon, mutta ei ehdoton edellytys.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen paikan merkittävän energia-alan toimijan alaisuudessa kilpailukykyisellä palkalla. Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään itseäsi ammatillisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille
  • kunnossapitoalan kokemus
  • hyvä fyysinen kunto
Eduksi luettavat asiat
  • S2-sähköpätevyys
Työnantaja: Barona Sijainti: Hanko Hakemukset: https://o2.barona.fi/huoltomestari-adven-oy_lle-hankoon-57ff42cc0a7b54087733ea34 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hanko

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomestari Adven Oy:lle Hankoon, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hanko , osoitteessa Hanko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa