Duunitori suosittelee
Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teknisen Kaupan palveluverkoston kasvaessa haemme Wihurille kokenutta huoltomekaanikkoa täydentämään osaavaa tiimiämme Pohjois-Karjalan alueella. Huoltomekaanikkona toimit Linde-trukkien, Wille-ympäristönhoitokoneiden ja Cat-maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustöiden parissa vaihtuvilla asiakkailla, työskennellen sekä sisä- että ulkotiloissa. Tarvittaessa työskentelet myös omassa Kuopion palvelukeskuksessamme. Sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut asenne, itsenäinen ja varma työote sekä halu asiakkaiden laadukkaaseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lieksa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liperi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rääkkylä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tohmajärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ilomantsi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Joensuu koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kontiolahti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lieksa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Liperi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Rääkkylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tohmajärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ilomantsi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kontiolahti koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomekaanikko Pohjois-Karjalan alueelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus