Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vaasan talousalueella toimivalle asiakkaallemme HITSAAJIA 2-vuorotyöhön. Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta ja työelämässä hankittua hitsausosaamista. Hitsaajana tulet hitsaamaan MIG/MAG-hitsausmenetelmillä mustaa rautaa. Toivomme että hallitset työhön liittyvät tekniset kuvat ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi. Voimassa olevat hitsausluokat luemme eduksesi.Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta siinä on hyvät mahdollisuudet pidempiaikaiseen työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Isokyrö tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laihia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maalahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mustasaari tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vaasa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vöyri puu- ja metallialan tehtävät Isokyrö puu- ja metallialan tehtävät Laihia puu- ja metallialan tehtävät Maalahti puu- ja metallialan tehtävät Mustasaari puu- ja metallialan tehtävät Vaasa puu- ja metallialan tehtävät Vöyri määräaikainen Isokyrö määräaikainen Laihia määräaikainen Maalahti määräaikainen Mustasaari määräaikainen Vaasa määräaikainen Vöyri tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaajia 2-vuorotyöhön, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa