Duunitori suosittelee
SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla työkokemusta varastotehtävistä? Kiinnostaako työ henkilöstöalalla ja rekrytointitehtävien parissa?Haemme joukkoomme reipasta, toimeen tarttuvaa ja energistä henkilöstöneuvottelijaa, jonka työnkuva koostuu pääosin rekrytoinnin eri tehtävistä sekä työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Tyypillisiä työtehtäviä henkilöstöneuvottelijalla ovat työhakemusten läpikäyminen, haastattelujen sopiminen, työnhakijoiden haastatteleminen, työsopimusten ja työtodistusten laatiminen sekä muut rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan yleiset tehtävät.Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöneuvottelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus