Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun toimipisteeseemme tuloshakuista ja asiakasvastuullista HENKILÖSTÖKONSULTTIA Logistiikkatoimialallemme. Tehtävä sopii loistavasti sinulle, jos olet työskennellyt aiemmin logistiikan tehtävien parissa, olet oma-aloitteinen, yrittäjähenkinen ja kiinnostunut henkilöstöpalvelualasta sekä etsit työhösi ihmisläheisyyttä. Koulutamme kaikkiin työvaiheisiin, joten aikaisempi kokemus alalla työskentelystä ei ole edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.Henkilöstökonsulttina olet vastuussa uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mynämäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nousiainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pöytyä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Raisio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Rusko asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Aura asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kaarina asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieto rekrytointi ja työvoiman välitys Mynämäki rekrytointi ja työvoiman välitys Naantali rekrytointi ja työvoiman välitys Nousiainen rekrytointi ja työvoiman välitys Pöytyä rekrytointi ja työvoiman välitys Raisio rekrytointi ja työvoiman välitys Rusko rekrytointi ja työvoiman välitys Turku rekrytointi ja työvoiman välitys Aura rekrytointi ja työvoiman välitys Kaarina rekrytointi ja työvoiman välitys Lieto henkilöstöhallinto ja -kehitys Mynämäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Naantali henkilöstöhallinto ja -kehitys Nousiainen henkilöstöhallinto ja -kehitys Pöytyä henkilöstöhallinto ja -kehitys Raisio henkilöstöhallinto ja -kehitys Rusko henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys Aura henkilöstöhallinto ja -kehitys Kaarina henkilöstöhallinto ja -kehitys Lieto asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstökonsultti, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus