Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun toimipisteeseemme tuloshakuista ja asiakasvastuullista HENKILÖSTÖKONSULTTIA Logistiikkatoimialallemme. Tehtävä sopii loistavasti sinulle, jos olet työskennellyt aiemmin logistiikan tehtävien parissa, olet oma-aloitteinen, yrittäjähenkinen ja kiinnostunut henkilöstöpalvelualasta sekä etsit työhösi ihmisläheisyyttä. Koulutamme kaikkiin työvaiheisiin, joten aikaisempi kokemus alalla työskentelystä ei ole edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.Henkilöstökonsulttina olet vastuussa uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mynämäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nousiainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pöytyä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Raisio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Rusko asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Aura asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kaarina asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieto rekrytointi ja työvoiman välitys Mynämäki rekrytointi ja työvoiman välitys Naantali rekrytointi ja työvoiman välitys Nousiainen rekrytointi ja työvoiman välitys Pöytyä rekrytointi ja työvoiman välitys Raisio rekrytointi ja työvoiman välitys Rusko rekrytointi ja työvoiman välitys Turku rekrytointi ja työvoiman välitys Aura rekrytointi ja työvoiman välitys Kaarina rekrytointi ja työvoiman välitys Lieto henkilöstöhallinto ja -kehitys Mynämäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Naantali henkilöstöhallinto ja -kehitys Nousiainen henkilöstöhallinto ja -kehitys Pöytyä henkilöstöhallinto ja -kehitys Raisio henkilöstöhallinto ja -kehitys Rusko henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys Aura henkilöstöhallinto ja -kehitys Kaarina henkilöstöhallinto ja -kehitys Lieto asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstökonsultti, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus