Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi! Haussa on pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille, projektimajoitusyksikköön HANKEPÄÄLLIKKÖ.

Hankepäällikön tehtävässä päätavoitteenasi on tehdä Forenom ja Forenomin tarjoamat palvelut tutuksi rakennustoimialalla. Työsi fokuksessa on löytää kaikki tahot, jotka tarvitsevat urakoiden ja projektien tiimoilta majoituspalveluita. Työviikkoosi kuuluu tapaamisten buukkaamisista, tiedon keräämisestä ja asiakastapaamisia. Kalenterisi täyttyy kohtaamisista rakennushankkeiden päättäjien sekä pääurakoitsijoiden kanssa. Löydät reitin myös aliurakoitsijoiden puheille. Teet niin sanottua presales-työtä ja viet viestiä, miten Forenom voi osaltaan auttaa tulevia urakoitsijoita majoituksen tehokkaassa järjestämisessä.

Tehtävä vaatii hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot samoin kuin matkustusvalmiutta ja -intoa. Työalueesi on Etelä-Suomi, mutta ajoittain saattaa matka suuntautua kauemmaksikin. Sinulla on taustaa rakennusteollisuuden, teollisuuden tai kiinteistöalalta. Omaat myös jo näyttöjä menestyksekkäästä b2b-myynnistä. Pitkää kokemusta omaavaa konkaria vailla emme ole; tähän tehtävään sopisi loistavasti uransa alkupolulla oleva nälkäinen ja energinen, b2b-myynnnin alkeet osaava tekijä, jolla on draivia ja kunnianhimoa kasvaa alansa asiantuntijaksi. Asenne ratkaisee ja vahva halu kasvaa majoitusalan asiantuntijaksi siivittää Forenom-urallasi eteenpäin. Työ kansainvälisen Forenomin palveluksessa vaatii erinomaista kielitaitoa niin suomen kuin englannin kielen osalta.

Mikäli haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus, lähetä hakemuksesi Baronan hakujärjestelmän kautta saman tien ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa.

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin torstaina 13.10. tai 20.10 klo 14.00 - 15.30, jolloin puhelinlinjoilla päivystää Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Monta monipuolista ja mukaansa tempaavaa projektia odottaa tekijäänsä!

Edellytykset työnsaannille
  • B2b-myynti
Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/hankepaallikko-forenomille-57f78c02b113d62bef73b43c Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankepäällikkö Forenomille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa