Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Itiksen myymälään asiakasohjaajaa eli floor manageria.Floor managerina pääset työskentelemään asiakaspalvelun ja myynnin parissa osana ammattitaitoista tiimiä ja tehtäväsi on vastata myymälän konseptin mukaisesta toiminnasta arjessa. Olet vastuussa asiakkaiden yleisestä tyytyväisyydestä ja koko myymälän toimivuudesta sekä hoidat yleistä asiakaspalvelua ja neuvontaa myymälässä. Ohjaat myymälään saapuvia asiakkaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasohjaaja Elisan myymälään, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus