Duunitori suosittelee
Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Account Director

Fonecta

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

VENDOR CO-ORDINATOR (RECRUITER), SEMANTIX, HELSINKI

Studentwork

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ahkera ja fyysistä työtä pelkäämätön henkilö? Haemme keräilijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.Haemme asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia keräilijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä keräilytrukilla sekä kuljetusyksiköiden, eli lavojen ja rullakoiden, pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Myös lähettämötehtävät sekä terminaalijakelu voivat kuulua työnkuvaan. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvikekerääjä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 308 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus