Duunitori suosittelee
Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Capgemini Young Professionals Academy

Capgemini

02760 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ahkera ja fyysistä työtä pelkäämätön henkilö? Haemme keräilijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.Haemme asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia keräilijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä keräilytrukilla sekä kuljetusyksiköiden, eli lavojen ja rullakoiden, pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Myös lähettämötehtävät sekä terminaalijakelu voivat kuulua työnkuvaan. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvikekerääjä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 211 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus