Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetko päivätyötä logistiikka-alalta? Onko sinulla kokemusta elintarvikkeiden käsittelystä?Haemme Vantaalle lentokentän läheisyyteen elintarvikkeiden käsittelyyn ahkeria ja omatoimisia työntekijöitä. Työtehtävät pitävät sisällään elintarvikkeiden paloittelua, pakkaamista, punnitsemista, etiketöintiä yms. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin klo 7-15, mutta mahdollisuus tehdä myös iltavuoroja on suotavaa. Työskentely tapahtuu viileässä, noin +7 asteen lämpötilassa.Työssä pärjääminen edellyttää ripeää työtahtia, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvikekäsittelijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 257 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa