Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla kokemusta betonielementtien asennuksesta ja tarvitset töitä? Hae meille töihin!

Haemme jatkuvasti asiakkaallemme ammattitaitoisia elementtiasentajia Pirkanmaalle kerrostalo ja toimitilarakennustyömaille. Työmaat sijaitsevat Tampereen ympäristössä.

Edellytämme hakijalta kokemusta elementtiasennusporukassa toimimisesta ja betonielementtien asennustehtävistä. Olisi hyvä, jos sinulta löytyisi työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Nämä voidaan tarvittaessa myös kouluttaa sinulle. Eduksi katsotaan myös kuvienlukutaito, mittamaailman ymmärrys ja mittalaitteiden käyttötaito.

Jätäthän sähköisen hakemuksen www.barona.fi sivustolla. Voit olla lisäksi suoraan yhteydessä Arttu Similä, p.0505977513, arttu.simila@barona.fi.

BARONA TYÖNANTAJANA:

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi.

Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta.

Työllistämme jatkuvasti yli 600 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekkin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!

Edellytykset työnsaannille
  • Kokemusta betonielementtien asennuksesta
Eduksi luettavat asiat
  • työturvallisuuskortti
  • tulityökortti
  • Mittamaailman ymmärrystä ja mittalaitteiden käyttötaitoja
  • oma auto käytettävissä
Työnantaja: Barona Sijainti: Tampere Hakemukset: https://o2.barona.fi/elementtiasentaja-57ea1b2769cb940caf3ca131 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtiasentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa