Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta betonielementtien asennuksesta ja tarvitset töitä? Hae meille töihin!Haemme jatkuvasti asiakkaallemme ammattitaitoisia elementtiasentajia Pirkanmaalle kerrostalo ja toimitilarakennustyömaille. Työmaat sijaitsevat Tampereen ympäristössä.Edellytämme hakijalta kokemusta elementtiasennusporukassa toimimisesta ja betonielementtien asennustehtävistä. Olisi hyvä, jos sinulta löytyisi työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Nämä voidaan tarvittaessa myös kouluttaa sinulle. Eduksi katsotaan myös kuvienlukutaito, mittamaailman ymmärrys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pälkäne talonrakennus Tampere talonrakennus Ylöjärvi talonrakennus Hämeenkyrö talonrakennus Kangasala talonrakennus Lempäälä talonrakennus Nokia talonrakennus Orivesi talonrakennus Pirkkala Asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Ylöjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkyrö Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala Asennus, huolto ja puhtaanapito Lempäälä Asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia Asennus, huolto ja puhtaanapito Orivesi Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtiasentaja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa