Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

API Specialist (JavaScript) with interest to cloud services

Academic Work

Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä - digikonseptien parissa kunnostautunut liiketoiminnan kehittäjä! Etsimme Helkama Rent Oy:lle bisneslähtöistä, aikaansaavaa ja näkemyksellistä Digital Manageria vastaamaan liikkumisen palvelukonseptien toteuttamisesta. Tehtävä on ihanteellinen tulevaisuuden suunnannäyttäjälle ja kokeilijalle. Oleellista on ymmärtää asiakasta ja pyrkiä ymmärtämään miten liikkuminen linkittyy ihmisten arkeen tulevaisuudessa (MaaS).Tulet työskentelemään tulkkina asiakkaiden ja talon eri tiimien välillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kauniainen palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kirkkonummi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nurmijärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vihti palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digital Manager - liikkumisen palvelumuotoilu, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 299 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus