Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Sinä - digikonseptien parissa kunnostautunut liiketoiminnan kehittäjä! Etsimme Helkama Rent Oy:lle bisneslähtöistä, aikaansaavaa ja näkemyksellistä Digital Manageria vastaamaan liikkumisen palvelukonseptien toteuttamisesta. Tehtävä on ihanteellinen tulevaisuuden suunnannäyttäjälle ja kokeilijalle. Oleellista on ymmärtää asiakasta ja pyrkiä ymmärtämään miten liikkuminen linkittyy ihmisten arkeen tulevaisuudessa (MaaS).

Tulet työskentelemään tulkkina asiakkaiden ja talon eri tiimien välillä tuotepäällikkö tyyppisessä roolissa. Olet sekä luonteva viestinviejä, että verkostoituja, joka on nopeasti selvillä uusista trendeistä. Olet laaja-alaisesti kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä, asiakaspolun ymmärtämisestä, viestinnästä, logistiikasta ja uusimman teknologian hyödyntämisestä palvelukonseptien rakentamisessa.

Yhtenä osa-alueena on pyrkiä löytämään yhtymäkohtia ja innovoimaan uusia toimintatapoja Helkama Rent:n oman tuotevalikoiman, asiakkaiden, partnereiden (Avis, Budget, Payless) ja mahdollisten muiden alan toimijoiden kesken.

Toimenkuva on uusi ja muotoutuu valittavan henkilön mukaan. Avaintehtäviin on suunniteltu kuuluvaksi seuraavaa:
 • Digitaalisen palvelupolun toteuttaminen asiakkaille. Koko ketju varauksesta loppuraportointiin saakka.
 • Järjestelmäintegraatioiden toteuttaminen liikkumispalveluverkostoihin oli kyseessä yksittäiset asiakkaat tai palveluoperaattorit.
 • Sisäisten järjestelmälinkkien rakentaminen eri toimintojen välille.
 • Toimia tulkkina asiakastarpeiden ja kehittäjätiimien välillä.

Edellytämme:
 • Ymmärrystä ja kokemusta asiakaslähtöisten palvelujen konseptoinnista, kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja integraatiosta.
 • Aitoa innostusta kehittää uuden ajan digitaalisia palvelukonsepteja.
 • Viestintätaitoja ja kykyä kerätä ja suodattaa informaatiota ja muokata sitä helposti ymmärrettävään muotoon - sekä suullisesti, että kirjallisesti.
 • Erinomaista englanninkielentaitoa, sillä tehtävä edellyttää yhteistyötä kansainvälisen partneriverkoston kanssa.
 • Vastuunotto- ja paineensietokykyä.
 • Koulutus ja työkokemustaustasi voi vaihdella, mutta kokemukset seuraavilta alueilta ovat eduksi: Logistiikka, tekniikka, IT, myynti, markkinointi, viestintä, käytettävyys, palvelumuotoilu.

Uutta luovan haasteen ja ammatillisen kehittymisen lisäksi tarjoamme asiallisen kompensaatiopaketin, alaamme liittyvät edut ja näköalapaikan kansainväliseen vuokrausliiketoimintaan.

Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden liikkumisratkaisuihin? Liity joukkoomme ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.10.2016. Lisätietoja: Sr Consultant Arja Martikainen keskiviikkoisin klo 14-16 +358 40 7621564.

Edellytykset työnsaannille
 • digitalisaatio
 • teknologia
 • projektihallinto
 • tuotehallinto
 • konseptointi
 • design
 • asiakas
Työnantaja: Barona Sijainti: Espoo Hakemukset: https://o2.barona.fi/digital-manager---liikkumisen-palvelumuotoilu-57f5fc005e3ea01ea39d3c4a Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digital Manager - liikkumisen palvelumuotoilu, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa