Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla jo kokemusta DevOpsin parissa työskentelystä ja janoat nyt uusia haasteita?

Haemme asiakkaallemme DevOps-asiantuntijaa kehittämään kehitys- ja ylläpitoympäristöä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä kehityksen, testauksen, laadunvarmistuksen sekä tuotannon kanssa. Pyrit kehittämään ja automatisoimaan toimintaympäristöä sekä parantamaan tuotteiden kehitystä, julkaisua ja tuotantoa. Asiakkaamme toimii ketterien menetelmien mukaisesti ja kehittää mielenkiintoisia tuotteita moderneilla teknologioilla. Tiimi kasvaa ja nyt etsitään seuraavaa huipputyyppiä toimimaan linkkinä eri toimintojen välillä. Mikäli seuraavat tehtävät kuulostavat mielenkiintoisilta, hae nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Toivomme sinulta löytyvän seuraavanlaista osaamista tai ainakin vastaavankaltaista:
  • Sinulla on osaamista Linux-ympäristöstä.
  • Kokemus työkaluista kuten Chef, Puppet yms. katsotaan eduksi. Tuote-osaaminen ei ole pakollista vaan sinun tulisi hallita perusperiaatteet sekä kyetä opettelemaan ja toimimaan myös teknologioilla joita et vielä tunne.
  • Palvelinten provisiointiin käytämme Ansiblea joten toivomme että sinulla olisi tästä kokemusta tai ainakin ymmärrystä.
  • Mikäli sinulta löytyy skriptausosaamista ja olet ennenkin työskennellyt Pythonin kanssa, on siitä suuri etu.
  • Osaat toimia virtuaalipalvelinympäristössä ja ymmärrät virtualisoinnin periaatteet. Mikäli sinulta löytyy myös Amazon-tuntemusta, on se arvokas lisä.
  • Sinulla on hyvä tuntemus versionhallinnasta ja Jenkins on sinulle tuttu työkalu. Plussaa on myös tuntemus Resinistä ja Nginx:stä.
  • Kommunikoimme Atlassian työkalujen avulla, joten mikäli tunnet työkaluja kuten Jira, Confluence ja Stash niin siitä ei ole haittaa.
  • Kehitämme asioita pääasiassa Javalla joten devaus- ja erityisesti Java-ymmärrys on etu.

Lisätietoja positiosta antaa henkilöstökonsultti Juha Kuuttinen, juha.kuuttinen@barona.fi, 0503550700.

Työnantaja: Barona Sijainti: Oulu Hakemukset: https://o2.barona.fi/devops-specialist-ouluun-57f8dd1fb113d62bef73cb75 Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 22.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DevOps Specialist Ouluun, on ilmoitettu Barona -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa