Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme Wihurille aktiivista Cat-konemyyjää Vantaalle vastaamaan yhdessä muun Cat-myyntiorganisaation kanssa maanrakennuskoneiden myynnistä ja vuokrauspalveluista Uudenmaan alueella.

Vastaat nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä sekä uusien asiakassuhteiden luomisesta. Teet pitkäjänteistä ja aktiivista myyntityötä ja löydät asiakkaillemme juuri oikeat ratkaisut ja palvelukokonaisuudet. Sinulla on näkemystä alan kehittymisestä ja tuot lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olet valmis matkustamaan aktiivisesti työssäsi.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta, kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä sekä näyttöä onnistumisista vastaavissa tehtävissä. Olet yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoinen ja sinulla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työskentelyote. Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi ovat sujuvat ja IT-perusteet ovat hallussasi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle alan suurimman konevalmistajan laadukkaat tuotteet ja huippuluokan palveluratkaisut, haastavan tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä sekä Wihuri-konsernin monipuoliset edut.

Lisätietoja tehtävästä saat Teknisen Kaupan myyntipäälliköltä Matti Salmiselta p. 050 467 7998.

Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Haethan tehtävään 24.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Edellytykset työnsaannille
  • B2B-myyntikokemus
  • Suomi
  • Englanti
Eduksi luettavat asiat
  • Ruotsi
  • Tekninen koulutus
  • Kaupallinen koulutus
Työnantaja: Barona Sijainti: Tekninen Kauppa Hakemukset: https://o2.barona.fi/cat-konemyyja-uudenmaan-alueelle-57ecb764ce6a702e17f19e6e Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tekninen Kauppa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Cat-konemyyjä Uudenmaan alueelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Tekninen Kauppa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa