Duunitori suosittelee
Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Capgemini Young Professionals Academy

Capgemini

02760 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Automaatiotestaajan paikka asiakkaallemme Ouluun odottaa innostunutta uusien teknologioiden tiimipeluria! Oletko ongelmanratkaisija ja kiinnostunut uusista teknologioista ja sen tuomista mahdollisuuksista? Nautitko tiimityöskentelystä alansa huippuosaajien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi haastavissa projekteissa? Oletko oma-aloitteinen ja itseohjautuva, ja sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta?Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme asiakkaallemme Ouluun automaatiotestaajaa työskentelemään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiotestaaja, Oulu, on ilmoitettu Barona -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 211 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus