Duunitori suosittelee
Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Account Director

Fonecta

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

VENDOR CO-ORDINATOR (RECRUITER), SEMANTIX, HELSINKI

Studentwork

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Automaatiotestaajan paikka asiakkaallemme Ouluun odottaa innostunutta uusien teknologioiden tiimipeluria! Oletko ongelmanratkaisija ja kiinnostunut uusista teknologioista ja sen tuomista mahdollisuuksista? Nautitko tiimityöskentelystä alansa huippuosaajien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi haastavissa projekteissa? Oletko oma-aloitteinen ja itseohjautuva, ja sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta?Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme asiakkaallemme Ouluun automaatiotestaajaa työskentelemään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiotestaaja, Oulu, on ilmoitettu Barona -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 308 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus