Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaamme toimeksiantoon robotiikan asiantuntijaa automaatiosuunnittelijan tehtävään Vaasaan seudulle.Automaatiosuunnittelijana otat vastuun tuotantoautomaatioon liittyvien toimitusprojektien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Suunnittelu pitää sisällään myös robottien ohjelmointia ja testausta muun automaatiokokonaisuuden osana. Päivittäisessä työssäsi työskentelet useiden eri sidosryhmien kanssa, mutta vastaat itsenäisesti oman alueesi toiminnoista.Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa työkokemusta robottien ohjelmoinnista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Isokyrö sähkö- ja automaatioalan tehtävät Laihia sähkö- ja automaatioalan tehtävät Maalahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät Mustasaari sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vaasa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vöyri teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Isokyrö teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laihia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Maalahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mustasaari teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vöyri sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija (robotiikka), on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa