Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaamme toimeksiantoon robotiikan asiantuntijaa automaatiosuunnittelijan tehtävään Vaasaan seudulle.Automaatiosuunnittelijana otat vastuun tuotantoautomaatioon liittyvien toimitusprojektien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Suunnittelu pitää sisällään myös robottien ohjelmointia ja testausta muun automaatiokokonaisuuden osana. Päivittäisessä työssäsi työskentelet useiden eri sidosryhmien kanssa, mutta vastaat itsenäisesti oman alueesi toiminnoista.Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa työkokemusta robottien ohjelmoinnista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Isokyrö sähkö- ja automaatioalan tehtävät Laihia sähkö- ja automaatioalan tehtävät Maalahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät Mustasaari sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vaasa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vöyri teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Isokyrö teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laihia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Maalahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mustasaari teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vöyri sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija (robotiikka), on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 307 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus