Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina kokenutta ja ammattitaitoista automaatioasentajaa kunnossapitotiimiin Porvooseen.Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti automaation monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Tarvittaessa toimit kuitenkin myös mekaanisessa kunnossapidossa ja huollossa. Odotamme, että omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden verran aikaisempaa työkokemusta automaatiolaitteiden kunnossapidosta. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja vain hetken tarvittaessa 2-vuorossa.Tarjoamme mielenkiintoisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Loviisa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Myrskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pornainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Porvoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sipoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Askola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Loviisa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Myrskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pornainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Porvoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sipoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Askola Asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa Asennus, huolto ja puhtaanapito Myrskylä Asennus, huolto ja puhtaanapito Pornainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Askola sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja kunnossapitotehtäviin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa