Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pfizer Oy hakee osaavaa Assistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tuet johtoryhmän jäsentä sekä asiantuntijatiimiä vahvalla ammattitaidolla. Mielenkiintoinen rooli keskeisellä sijainnilla hyvin kulkuyhteyksien varrella.

Asiakkaamme, Pfizer Oy, on yksi tunnetuimmista ja kooltaan suurimmista kansainvälisistä lääkeyrityksistä joka toimii Suomessa. Yritys osallistuu aktiivisesti suomalaisessa yhteiskunnassa kehittäen terveydenhuoltoa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Yritys tukee aktiivisesti innovaatiotoimintaa sekä tutkimuksia edistääkseen terveysalan investointeja ja talouskasvua, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Pfizer Oy hakee nyt kauttamme vuoden määräaikaiseen, kokopäivätyöhön; Munkkiniemen toimipisteeseen,

ASSISTENTTIA

Työ alkaa ennen tämän vuoden loppua.

Tehtäviisi assistenttina kuuluvat mm. asiantuntijaryhmien avustaminen asiakastilaisuuksien järjestämisessä sekä viestinnässä, sisäisten dokumentaatioiden, konsultointisopimusten ja datan hallinnoinnissa. Tämän lisäksi avustat johtotason henkilöä matkajärjestelyissä sekä laskutuksissa, tilaisuuksien järjestämisessä, tilauksissa, sopimusten oikoluvussa sekä stilisoinnissa. Lisäät tietoja ja hallinnoit myös yrityksen ERP sekä CRM järjestelmiä.

Sinulla on tehtävään sopiva (esimerkiksi tradenomin) koulutus sekä jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito. Luonteeltasi olet joustava ja itsenäinen ammattilainen, joka pitää haasteista. Olet myös organisointikykyinen ja koet olevasi oikeassa paikassa assistentin tehtävässä. Järjestelmien käyttäminen ja MS Office paketin ohjelmat sujuvat sinulta ilman vaikeuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan suuren ja menestyvän kansainvälisen yrityksen tehtävissä, mahdollisuuden oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi.

Mikäli koet olevasi juuri sopiva tehtävään, hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Sari McEvoy soittoaikana 12.10. klo 14-15 ja 17.10 klo 13-14 numerossa 050 468 8382.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/assistentti-57fc8725b113d62bef746a36 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa