Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huomio kaikki asioimistulkit! Etsimme asioimistulkkeja, jotka ovat kiinnostuneita tekemään työtään uudella tavalla: etänä älypuhelimella, videon välityksellä. Kiinnostaako tulkkaaminen aivan uudella, tulkkausmarkkinaa mullistavalla tavalla? Haluatko lisää mahdollisuuksia ansaita joustavasti kielitaidollasi ja ammattiosaamisellasi, muun tulkkaustyösi tai opiskelusi ohella?Perinteisestä poikkeava Túlka-palvelu toimii näin: asiakas tilaa tulkin kielimuuritilanteeseen mukaan hetkessä ilman ajanvarausta lähettämällä tulkkauspyynnön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Sipoo tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Vantaa tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Espoo tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asioimistulkki, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus