Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

*Etsimme asiakaspalveluhenkistä työntekijää kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työtehtävänä on kahvi- ja kioskiautomaattien täyttö ja putsaus. Tehtävä on kestoltaan 4kk, jonka jälkeen työssä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena. Aiempi kokemus siivoustyöstä tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.Edellytämme: Sosiaalisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä Huolellista työotetta B-ajokorttia (siirtymät kohteisiin tehdään asiakasyrityksen autolla) Kykyä toimia itsenäisesti Aloitus tehtävässä sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluhenkilö, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa