Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Etelä-Suomeen noin vuoden mittaiseen asennusprojektiin asennusvalvojaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan / sopivan henkilön löydyttyä.

Asennusvalvojan tehtävässä vastaat asennustöiden laadusta, aikataulusta, budjetista, raportoinnista ja työturvallisuudesta. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Laadukkaalla ja hyvin johdetulla asennusvalvontatyöllä on merkittävä vaikutus käyttöönottovaiheen onnistumiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa asennusvalvojan työkokemusta teollisuudessa ja projektitoiminnasta. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee englannin kielen taito. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme noin vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta tai tarvittaessa sähköpostilla otsikolla "Asennusvalvoja" osoitteeseen: anssi.pekkarinen@barona.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624, anssi.pekkarinen@barona.fi

Työnantaja: Barona Sijainti: Äänekoski Johtotehtävät Hakemukset: https://o2.barona.fi/asennusvalvoja-58008e780a7b540877346cad Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äänekoski Johtotehtävät

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennusvalvoja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Äänekoski Johtotehtävät . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa