Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

ALUE/PALVELUVASTAAVAA.

Hakemamme alue/palveluvastaava on toiminnan kasvattaja - haluat olla kehittämässä ja viemässä eteenpäin Forenomin liiketoimintaa. Tärkein tehtäväsi on Forenomin majoituskohteiden laadusta vastaaminen, mikä pitää sisällään kohteiden yleisilmeestä, toimivuudesta ja siisteydestä huolehtimisen sekä asiakkaiden hyvän palvelun varmistamisen. Tehtävään kuuluu myös uusien majoituskohteiden hankkiminen ja palvelutuotannosta vastaaminen.

Olet tavoitteellinen, myyntihenkinen ja tinkimätön työssäsi. Nautit tekemisen meiningistä, tavoitteiden saavuttamisesta ja olet valmis tarttumaan käytännön toimiin myös itse. Vuokrausalan tuntemuksesta on etua työssäsi, mutta valmis kiinteistöalan ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Oleellista on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus. Ajokortti on tehtävässä välttämättömyys ja asiakassuhteiden hoitaminen tulee onnistua suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englannin kielellä - niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä, kansainvälisessä asiakasympäristössä. Työ Jyväskylän konttorilla on tiivistä yhteistyötä aluepäällikön ja muiden työntekijöiden kanssa.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Instagrammissa @forenomfinland ja Facebookissa facebook.com/Forenom. Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä! Klikkaa siis Hae tästä -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa!

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta majoitusalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaisin klo 9-10 Forenomin aluepäällikkö Henri Hämäläinen, 050 354 5850.

Työnantaja: Barona Sijainti: Jyväskylä Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alue/palveluvastaava Jyväskylään, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 302 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa