Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen JyväskyläänALUE/PALVELUVASTAAVAA.Hakemamme alue/palveluvastaava on toiminnan kasvattaja - haluat olla kehittämässä ja viemässä eteenpäin Forenomin liiketoimintaa. Tärkein tehtäväsi on Forenomin majoituskohteiden laadusta vastaaminen, mikä pitää sisällään kohteiden yleisilmeestä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Jyväskylä johto/koordinointi Jämsä johto/koordinointi Laukaa johto/koordinointi Luhanka johto/koordinointi Muurame johto/koordinointi Petäjävesi johto/koordinointi Toivakka johto/koordinointi Uurainen johto/koordinointi Joutsa johto/koordinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alue/palveluvastaava Jyväskylään, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus