Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä tuotantotehtäviin. Toivomme Sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden työtehtävistä. Valinnassa ratkaisevat työtä pelkäämätön asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Toivomme Sinulta myös reipasta asennetta työntekoon sekä kykyä tiimityöskentelyyn.Trukilla-ajotaidon katsomme eduksi, etkä pelkää fyysistä työtä.Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus pikaisesti. Työt alkavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kärkölä Lahti Nastola Orimattila Lapinjärvi Myrskylä Mäntsälä Pukkila Iitti Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ahkeria tuontantotyöntekijöitä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Orimattila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 279 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus